Magamról

Babus Ildikó vagyok. Gyermekkorom óta vonzódom a különféle kézműves tevékenységek iránt. Tanultam virágkötészetet, kipróbáltam a decoupage technikát is, de számomra az igazi kihívást a díszítő festés jelentette. 2007-ben ismerkedtem meg először ezzel a technikával és azóta is megszállottan festek minden szabadidőmben. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Tanáromnak és azoknak, akik folyamatosan biztattak. Nélkülük ez nem jöhetett volna létre. Kezdetben még csak hobbyként foglalkoztam a festéssel, magam és családtagjaim örömére.

Termékeimhez különféle alapanyagokat használok, leginkább kerámiára, üvegre, fára, fémre, festővászonra és selyemre festek. Környezetbarát akril festékekkel és lakkokkal dolgozom. Igyekszem saját szín- és ízlésvilágomra formálni ajándéktárgyaimat, de mások egyéni elképzeléseit is megpróbálom megvalósítani.

Vannak kész termékeim, de egyedi megrendeléseket is vállalok. Megrendelés esetén kérem előre egyeztessenek velem, hogy az alapanyagokat időben be lehessen szerezni, és legyen elegendő idő az elkészítésére.

Kapcsolat mappában lévő címen - egyéb elfoglaltságaim miatt - előzetes egyeztetés után tekinthetők és vásárolhatók meg a munkáim. Ezen felül különböző kézműves vásárokon is részt szoktam venni, erről bővebb információkat a Naptár-ban találhatnak. Természetesen telefonon vagy E-mailben is felvehetjük a kapcsolatot.

Aláírás